Tonycohen  is een bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van unieke steigerhouten meubels en steigerhouten inrichtingen. Voor op maat gemaakte meubelen van steigerhout ent u bij steigerhout Limburg aan het goede adres. Wij verkopen ook hout algemeen, tuinhout … Daarnaast kunnen we ook uw houten vloer leggen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels en steigerhouten inrichtingen klanten zijn zeer te spreken over ons en onze producten. Wij hebben al ruim ervaring in het maken van steigerhouten meubels, inbouw meubels, kasten op maat, design meubels.

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en hebben sinds de vraag op de markt enorm is toegenomen naar meubels van steigerhout aanmerkelijk geïnvesteerd in onze showroom. Neemt u vooral een kijkje in onze nieuwe showroom. Wij hebben vele modellen op voorraad. Maar wij bieden ook maatwerk in steigerhout tegen hele scherpe prijzen!

Onze steigerhouten meubels zijn zowel voor binnen als buiten gebruik. Voor elke inrichting bent u bij ons op het goede adres! Indien u het gewenste model/maat niet kunt  vinden in onze showroom of onze vernieuwde website, neem dan contact met ons op.

Het maken van een offerte voor steigerhout meubels is bij ons gratis en vrijblijvend dus dit verplicht u tot niets. Kom gerust eens langs in onze showroom die geopend is op zaterdag van 10  tot 17 uur of maak een afspraak.


Sleutel op de deur

Bij Taelman bouwen we jaarlijks aan een twintigtal sleutel-op-de-deur-projecten. Dit zijn wooneenheden waar we instapklare woningen en soms ook appartementen op bouwen. Is het project reeds af? Dan heb je de mogelijkheid om wel heel snel te verhuizen. Is het nog in ontwikkeling?  Dan heb je de eventueel de mogelijkheid om zelf nog het één en ander te veranderen aan de architectuur of indeling.

Zetels

Grote voorraad zetels  voor scherpe prijzen. Bekijk de collectie! Ruime keuze in modellen, bekleding, kleuren en materiaal. Grootste collectie van Europa. + MA-VR ‘s-avonds open. + Altijd scherpe prijzen. + Kortingen tot 60% + Deskundig meubeladvies.
We hebben niet alleen de meeste keuze in tuinhout, we bezorgen ook nog eens snel bij u thuis in heel Vlaanderen. Wij bieden bovendien een diep assortiment van goedkope schuttingpalen, duurzame balken tot luxe vlonderplanken, ook voor ander hout kunt u bij ons terecht. Naast tuinhout kunt u ook sierbestrating en houten of laminaat vloeren bij ons kopen. Tuinhout verkopen is onze specialiteit. Wij hebben meer dan 400 verschillende soorten planken, regels, gordingen, palen, … in ons aanbod. We verkopen dit tuinhout aan absolute bodemprijzen. Hebt u ergens toch nog een lagere prijs gezien, laat het ons weten, en we passen dit onmiddellijk aan op onze website. De leveringsprijzen voor tuinhout vindt u op onze website. Wij leveren het tuinhout vanaf een aankoopwaarde van 605 euro (btw incl.)